Paikallistoiminta


Aktiivinen synnytys ry järjestää vertaistuellisia keskusteluiltoja useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Keskusteluillat ovat avoimia perheille, ammattilaisille ja muille kiinnostuneille. Tarkemmat ajat, paikat, aiheet ja vetäjien yhteystiedot löydät kunkin paikkakunnan omalta sivulta.

Etkö löytänyt paikkakunnaltasi keskusteluiltoja? Haluaisitko aloittaa iltojen vetämisen? Ota yhteyttä osoitteeseen paikallistoiminta@aktiivinensynnytys.fi.

Koronaohjeistus Aktiivinen synnytys ry:n keskusteluiltoihin

Tämä ohjeistus noudattaa THL:n antamaa ohjeistusta yleisötilaisuuksiin. Keskusteluiltojen vetäjät seuraavat alueellisia ohjeistuksia, jotka voivat vaikuttaa kokoontumisrajoituksiin.

PERIAATTEET

Vapaaehtoiset vastaavat ohjeistusten antamisesta osallistujille etukäteen ja tapahtuman aikana.

PERUSOHJE: ei tulla sairaana – hyvä hygienia – turvavälien mahdollistaminen!

OHJEET OSALLISTUJILLE
Älä tule paikalle jos sinulla tai perheenjäsenilläsi on oireita, tai jos olet tullut ulkomailta 14 vrk ennen keskusteluiltaa.

Huolehditaan turvaväleistä ja vältetään kosketuskontaktia toisiin.

TURVAVÄLIT JA HYGIENIA
Tilaisuuksissa on pyrittävä siihen, että osallistujien on mahdollista säilyttää 1-2 metrin turvaväli toisiinsa.
Huolehditaan käsi- ja yskimishygieniasta.
Tilaisuuksissa on tarjolla käsidesiä.

TARJOILUT
Tarjoilut eivät ole ryhmissä välttämättömiä koronaepidemian aikana. Jos ryhmässä tarjotaan jotain, on niiden kanssa syytä olla tarkkana:
Kahvi- / teetarjoilussa suositellaan käytettäväksi kertakäyttömukeja.
Tarjoiluissa suositaan esim. yksittäispakattuja tuotteita

Toimenpiteet ja ohjeistukset ovat tarkoitettu hillitsemään koronaepidemian leviämistä, turvaamaan terveydenhuollon toimintakykyä epidemian laajetessa ja suojelemaan erityisesti riskiryhmissä olevia. Ne suojelevat niin vapaaehtoisia, työntekijöitä kuin muita järjestötoiminnassa mukana olevia ja läheisiämme. Kasvokkaisen toiminnan rajoitukset voivat astua uudelleen voimaan, jos koronaepidemian hillitseminen sitä edellyttää.

Paikallistoimintaa järjestetään tällä hetkellä näillä paikkakunnilla: