Synnytys- ja raskausaiheiset webinaarit saavat jatkoa keväällä 2024!


Doula, yliopistotutkija, luontaishoitaja ja yrittäjä, Alessandra Sarelin on monen roolin toimija. Alessandralla on kunnia aloittaa Aktiivinen synnytys ry:n kevään webinaarisarjan jo maanantaina 22.1. klo 18-19 teemanaan ‘Synnytyskertomuksen merkitys minäkuvalle’. Alessandra asuu Paraisilla, Turun saaristossa, perheensä kanssa, jossa hän pitää fytoterapeutin, hedelmällisyysvalmentajan ja resonanssihoitajan vastaanottoa ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Alessandran palveluihin voit tutustua lisää hänen verkkosivuillaan www.kukoistavakuukautiskierto.fi.

Alessandra kertoo itse luentonsa sisällöstä seuraavasti:

“Synnytys on siirtymäriitti, joka ei ole ohi syntymän myötä. Synnytyksen jälkeen alkaa paluumatka, joka usein vie monta vuotta. Paluumatkalla sisäistät kaiken, mitä olet kokenut ja työstät kokemuksen osaksi omaa elämäntarinaa. Olet uuden äärellä: uusi identiteetti, uusi mullistava elämänkokemus, uusi elämäntilanne vauvan kanssa. Synnytyskertomus on yksi asia joka vaikuttaa uuteen minäkuvaan.

Jos synnytyksesi ei mennyt ideaalisi mukaan, voi kokemus rikkoa minäkuvaa ja se on psyykkisesti iso asia. Silloin joudut katsomaan itseäsi uusien silmälasien läpi. Millaista tarinaa kerrot itsestäni nyt ja mitä se merkitsee sinulle ihmisenä, äitinä, naisena, synnyttäjänä? Voitko elää tämän tarinan kanssa vai sattuvatko jotkut palaset sinua liikaa? Tarvitsetko palasten käsittelyyn apua, jotta voisit tietoisesti luopua jostakin synnytykseen liittyvästä kysymyksestä tai käsityksestä? Annatko sisäisen tuomarin tai kriitikon määritellä kuka olet?”

Alessandran luento sopii jo synnyttäneelle henkilölle synnytyksen jälkeisellä paluumatkalla, olipa synnytyksestä kulunut kuinka pitkä aika tahansa, kun synnyttäjä huomaa palaavansa synnytyskokemuksen äärelle. Luento sopii myös doulille, kätilöille sekä kaikille niille, joita aihe kiinnostaa tai koskettaa jollain tavalla. Luento ei sovellu niin hyvin ensimmäistä lastaan odottaville. 

Liput ovat 5 euroa Aktiivinen synnytys ry:n jäsenalennuksella ja normaalihinnalla 15 euroa. Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla. Luennon pituus on 45min ja kysymyksille/vapaalle keskustelulle on varattu 15min. Lipun voi ostaa joko live-esitykseen tai tallenteeseen (hinta ei muutu lipputyypistä huolimatta, tallenteeseen ei kuulu kysymysosuutta). Live-esityksen zoom-linkki toimitetaan viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä sähköpostitse. Kaikki lipun ostaneet saavat lopulta linkin webinaaritallenteeseen (ei sisällä kysymysosioita), tallenne on katseltavissa viikon ajan julkaisun jälkeen. Liput löytyvät Aktiivinen synnytys ry:n verkkokaupasta, klikkaa tästä (aukeaa uuteen välilehteen)..

#aktiivinensynnytys #vauva2019 #vauva2020 #vauva2021 #vauva2022 #vauva2023  #synnytystarina #synnytyskertomus #minäkuva #äitiys #vanhemmuus #identiteetti 

Lippujen hinnat ovat:

15e normaalihinta

5e Aktiivinen synnytys ry jäsenhinta