Jäsenyys

Aktiivinen synnytys ry:n jäsenmaksun maksamalla tuet työtä paremman synnytyskulttuurin puolesta Suomessa. Vain jäsenmaksutulojen avulla toimintamme on mahdollista!

Jäsenenä saat erinäisiä jäsenetuja, kuten:

• 2023 vuoden loppuun asti Synnytyksen ABC -synnytysverkkovalmennus -50% (normaalihinta 79e, alennuksen kanssa 39e, materiaalit käytettävissä 9kk kurssin ostohetkestä)
  • Alennuksia seminaareista ja tapahtumista
  • Vuonna 2023 kätilö Anu Lampisen ‘Vauvan tarjonta ja sen vaikutus synnytykseen’ to 23.11. klo 17.30 ja doula Hanna-Mari ‘Hami’ Kuikan ‘Raskausajan ergonomia ja päivittäiset liikkeet’ to 14.12. klo 15.00 webinaarit jäsenalennuksella 5 euroa per webinaari (normaalihinta 15 euroa per webinaari)
  • Alennuksen TENS-laitteen vuokrauksesta (normaalihinta 40e, alennuksen kanssa 35e)
  • Jäsenenä voit tulla mukaan toimintaamme ja toimia erilaisissa vapaaehtoistehtävissä, kuten paikallistoiminnan ohjaajana, TENS-laitteen vuokraajana, sometiimissä, yhdistyksen suositun FB-ryhmän ylläpitäjänä, auttaa tapahtumien ja toiminnan kehittämisessä ja olla osana ainutlaatuista aktiivista joukkoamme. Tule mukaan!
  • Jäsenenä olet äänioikeutettu yhdistyskokouksissa, joissa päätetään yhdistyksen asioista ja valitaan vuosittain yhdistyksen hallitus
  • Jäsenedut eivät ole saatavissa takautuvasti vaan ovat voimassa siitä lähtien, kun jäsenmaksu maksetaan, kalenterivuoden loppuun.

Jäsenmaksu – yksi kalenterivuosi 25€
Jäsenmaksu – kolme kalenterivuotta 70€

Voit liittyä jäseneksi maksamalla jäsenmaksun verkkokaupassamme.