Synnytyspelkoseminaari


Aktiivinen synnytys ry ja Suomen Doulat ry järjestävät synnytyspelkoseminaarin Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä, lauantaina 4.2.2023 klo 9-17.

Suomi on  maailma parhaita maita synnyttää ja perustaa perhe. Suomessa on turvallista synnyttää, silti yhä useampi pelkää synnytystä. Miksi? Kaipaako järjestelmä muutosta? Miten pelkoa voidaan vähentää?

Synnytyspelkoseminaarissa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin. Tapahtumassa kuullaan alan asiantuntijoita, tutkijoita, lääkäreitä, kätilöitä, psykologeja, doulia sekä synnyttäneitä.

Seminaaripäivä koostuu yhteisistä osioista sekä eriytetystä ohjelmasta.  Odottajille tai raskautta suunnitteleville tarjolla on työpajoja, joissa opitaan työkaluja pelon käsittelyyn. Ammattilaisille suunnatuissa osuuksissa kuullaan uusinta tutkimusta elektiivisen sektion vallitsevien kokemuksista, sekä opetusta traumatietoisesta synnytyksen hoidosta. Ohjelma sopii hyvin myös muille kuin synnytysalan ammattilaisille tai odottajille ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Lippujen oston yhteydessä ilmoitetaan kumpaan rinnakkaisohjelmista osallistuu.

Lippujen hinnat ovat:

75e jäsen (Aktiivinen synnytys ry tai Suomen doulat ry)

65e opiskelija-jäsen

115e ei-jäsen

Huom! Seminaarilipun voi ostaa myös laskulla mikäli maksajana on työnantaja. Laskulla maksamiseen liittyvät viestit osoitteeseen kauppa@aktiivinensynnytys.fi.


Liput sisältävät lounaan ja iltapäiväkahvin.

Järjestävät yhdistykset pidättävät oikeuden ohjelmiston muutoksiin. Lipun hintaa ei hyvitetä oston jälkeen takaisin, mutta lipun voi myydä eteenpäin (jäsenlippu vain toiselle jäsenelle, opiskelija-jäsen-lippu toiselle opiskelija-jäsenelle). Jäsenyys (joko Aktiivinen synnytys ry:n tai Suomen Doulat ry:n) on oltava maksettuna lipun ostohetkellä. Opiskelijaksi katsotaan täysi-aikainen tutkinto-opiskelija.

Liput Aktiivinen synnytys ry:n verkkokaupasta

Seuraa seminaarin Facebook-tapahtumaa