Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 40 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme. Jos yhdistys julkaisee kuluvan kannatusvuoden aikana Sydänääni-lehden, ilmoittaa yhdistys lehdessä kannatusjäsenten nimet.

Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Kannatusjäsenyyden edut eivät ole saatavissa takautuvasti vaan ovat voimassa siitä lähtien, kun jäsenmaksu maksetaan.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet

Anni Eresmaa-Korhonen annieresmaa.fi
Kanssakulkijanasi vanhemmuuden polulla. Tarjoan
doulapalveluita raskausajalta synnytykseen ja lapsivuodeaikaan
Joensuun seudulla.

Anu Lampinen Heket.fi

Anu Murto Doulanu.fi

Atsart osk

Cocofys cocofys.fi

Doula Greta gretarossi.fi

Doula Meri-Salla doulamerisalla.fi
Doula ja imetysohjaaja, Mynämäki, Varsinais-Suomi

Doula Salla Hakkarainen
Olen valmistumassa sertifioiduksi doulaksi ja tarjoan doulan palveluja Pirkanmaalla.
email salladoulaa(at)gmail.com
puh. 0503099559

Doulakka doulakka.fi

Doules doules.fi
Doulesin tavoite on auttaa sinua saavuttamaan parempi alku perheellesi. Doulesin palvelut tarjoavat sinulle tietoa, tukea ja turvaa odotusaikana, synnytyksessä sekä synnytyksen jälkeen.

Douline douline.fi

Emon Amare

Fensalir  www.fensalirdoula.com
email: salla(at)fensalirdoula.com

Fysioterapeutti Karoliina Paavilainen

JL Kaunis ihminen kaunisihminen.net

Juuri Mama juurimama.fi

Kolmen sydämen kätilö katiloporvoo.fi
Krista Katainen, kätilö-, doula- ja vuokrauspalveluita kuten synnytysvalmennusta, synnytyskeskustelua, imetysohjausta, doulausta ja Elle TENS-vuokrausta. Porvoo ja lähialueet, pääkaupunkiseutu.

Kotto / Doula mai doulamai.fi

Käpylän kätilö facebook.com/doulakatiloenni

Kätilö, kädet ja sydän kotiinkotilo.fi
Holistinen kätilötyö, doulaus, kotisynnytykset, kätilön vastaanotot ja koulutukset

Kätilön Kuplassa kuplassa.fi / @katilonkuplassa
Olen kätilödoula ja hypnosynnytysvalmentaja Elsa. Minulta voit saada kokonaisvaltaista tukea raskauteen, synnytykseen ja vanhemmuuteen pääkaupunkiseudulla. Lisää tietoa minusta löydät nettisivuiltani ja instassa!

Kätilöpalvelu Käsi Sydämellä kasisydamella.fi

Lapsiarkea Media lapsennimi.com

Liekku Ry

MaaMama maamama.fi

MBody Ky

Merioulun neuvola merioulunneuvola.fi

Miiamaija Mäntylä
Kohtuvoima – kosketus ja doulaus
Doulausta, kosketushoitoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia naisen elämään.

Mira Rasehorn Facebook.com/mirarasehorn
Doulapalveluita, synnytyskeskustelua, äitiyden juhlia, imetysohjausta ja TENS-vuokrausta. Kotipaikka Riihimäki, palvelut Kanta-Hämeessä, Hyvinkäällä ja sopimuksen mukaan etäämmälläkin.

Neuvola Nuppu neuvolanuppu.fi
Raskausajan palvelut: vyöhyketerapia, kehon tasapaino / Spinning Babies harjoitteet, synnytysvalmennus.

Nordic Fit Mama

Oivakeho

Osteopaatti Paula Saarelma naistenosteopatia.fi

Pinja Rumpunen

Roosa Hirvonen

Sateenkaari Sydän sateenkaarisydan.fi

Seravi Oy

SINTA | Doula Sintija

Studio Hami hamila.fi

Suomen Hypnosynnytys ry hypnosynnytys.fi
Opi synnyttämään rentona ja luottavaisena hypnosynnytysmenetelmällä!

Sydänsyli sydansyli.fi
Sirpa Korpiola, doula ja vyöhyketerapeutti. Teen vyöhyketerapiaa aikuisille ja vauvoille. Vauvahierontaa teen myös asiakkaan kotona. Hoidan paljon raskaana olevia ja äitejä, teen Synnytyksen stimulointeja ja synnytystä valmistelevaa hoitoa. Minulta löytyy myös doulapalvelut. Teen myös metamorfista hoitoa ja enkelihoitoja.

Sylin hyvä sylinhyva.fi

Terveys- ja hyvinvointipalvelu Omppupolku omppupolku.fi
Tanja Hakala, Terveydenhoitaja/vyöhyketerapeutti/FLT Ravintovalmentaja. Mukana raskauden kaikissa vaiheissa tukemassa vyöhyketerapian ja ravintovalmennuksen keinoin. Tanja toimii Helsingin alueella.

tmi Anna Multanen doula-anna.com
Sertifioitu doula, hypnosynnytysvalmentaja, homeopaatti alueella Satakunta, Varsinais-Suomi, Uusimaa. Ihana synnytys -valmennukset.

tmi Emma Dufva

tmi Henna Pirhonen / Synnytyskopla synnytyskopla.fi

tmi Jenna Moisala hoivallus.fi

tmi Rinnalla rinnalla.fi

TunneKukka tunnekukka.fi
Olen Heidi Tervo, kätilö, vyöhyketerapeutti ja mindfulnessohjaaja Oulun seudulla. Teen kokonaisvaltaista hoitoa raskaana olevien hyväksi.

Tuula Stenberg, Psykologi, tuulastenberg.fi
Olen raskausaikaan ja synnytykseen perehtynyt psykologi ja doulaopiskelija. Keskustelutukea kaikkiin elämäntilanteisiin saatavilla etänä tai kasvokkain Turussa.

Tyyki-tyy

Vauvantai vauvantai.fi