Synnytys- ja raskausaiheiset webinaarit marras- ja joulukuussa 2023!


Nyt on hyvää tarjolla! Olemme iloisia saadessamme julkistaa kaksi huippuwebinaaria loppuvuoteen 2023! 

Legendaarinen kätilö Anu Lampinen puhuu torstaina 23.11. klo 17.30-18.30 aiheenaan ‘vauvan tarjonta ja sen vaikutus synnytykseen’. Anu on pitkän linjan kätilö ja ansioitunut akupunktio-terapeutti (TCM). Anun palveluihin voi tutustua Kätilötalon nettisivuilla www.katilotalo.fi. Anun luento sopii odottajille ja synnyttäjille kumppaneineen sekä odottajien ja synnyttäjien kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä näihin ammatteihin opiskeleville ja kaikille, joita webinaarin aihe kiinnostaa tai koskettaa jollain tavalla. 

Toinen webinaari on joulukuussa torstaina 14.12. klo 15-16 ja silloin saamme nauttia kokeneen doulan ja upean joogaohjaajan Hanna-Mari ‘Hami’ Kuikan luennosta aiheella ‘raskausajan ergonomia ja päivittäiset liikkeet’. Hami on moniosaaja, joka on mm. kirjoittanut vuonna 2020 ilmestyneen suositun ‘Joogaa raskausaikaan – ihme sisälläsi’. Hamin palvelut löytyvät Hamilan verkkosivuilta osoitteesta www.hamila.fi. Hamin luento sopii odottajille kaikissa raskauden eri vaiheissa, doulille ja doulaopiskelijoille sekä kaikille, joita webinaarin aihe kiinnostaa tai koskettaa jollain tavalla. 

Liput ovat 5 euroa Aktiivinen synnytys ry:n jäsenalennuksella ja normaalihinnalla 15 euroa. Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla. Lipun voi ostaa joko live-esitykseen tai tallenteeseen (hinta ei muutu lipputyypistä huolimatta). Live-esityksen zoom-linkki toimitetaan viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä sähköpostitse. Kaikki lipun ostaneet saavat lopulta linkin webinaaritallenteeseen, joka on katseltavissa viikon ajan julkaisun jälkeen. Liput löytyvät Aktiivinen synnytys ry:n verkkokaupasta, https://aktiivinensynnytys.finqukauppa.fi/fi/tuoteryhma/webinaarit.