Ilmajoki


Aika ja paikka:
Kokoontumispäivä on torstai, klo 17.30-19.30
MLL Perhetalo Aurinkoinen
Könnintie 27 B, 60800 Ilmajoki

Tervetuloa keskustelemaan raskauteen, synnytykseen ja vauva-aikaan liittyvistä aiheista. Piirissä keskustellaan luottamuksellisesti ja voimaantuen. Voit myös vain kuunnella. Ilmapiirin rakennamme yhdessä rennoksi, kutsuvaksi ja turvalliseksi.

Keskusteluillat ovat kaikille avoimia. Voit olla raskaana, synnyttänyt tai muuten kiinnostunut aiheista. Tervetulleita ovat myös kumppanit ja tukihenkilöt sekä tarvittaessa myös lapset.

Iltojen vetäjät ovat vapaaehtoisia synnytysaktiiveja. Keskusteluillat ovat maksuttomia. Paikalla voi halutessasi ostaa yhdistyksen Sydänääni-lehtiä.

Keskusteluiltojen teemat kevät 2021:

To 21.1. Luonnollinen kivunlievitys synnytyksessä
Akupainanta, hieronta, synnytyslaulu… Luonnollisia kivunlievityskeinoja on monia ja niitä voi käyttää kotona ennen sairaalaan siirtymistä tai vaikka koko synnytyksen ajan.

To 18.2. Valmistautuminen synnytykseen ja synnytystoiveet
Voiko synnytykseen valmistautua etukäteen? Mitä synnytystoivekirjeeseen voi kirjoittaa?

To 22.4. Voimauttavat synnytystarinat
Jokainen ja jokaisen synnytys on aina erilainen. Tule kuulemaan voimauttavia synnytystarinoita ja kertomaan halutessasi omasi.

Tukihenkilö ja doula synnytyksessä aikataulu tarkentuu myöhemmin
Mikä on puolison tai muun tukihenkilön rooli synnytyksessä? Millaista apua doula tarjoaa synnytykseen? Tule keskustelemaan ja löytämään keinoja äidin tukemiseen synnytyksessä.

Synnytyksen vaiheet aikataulu tarkentuu myöhemmin
Miten synnytys etenee? Tunnetko synnytyksen vaiheet? Tule kuulemaan ja keskustelemaan, miten naisen keho käy synnytyksessä läpi vaiheita, jotka valmistelevat vauvan syntymään.

Yhteystiedot:

Aliisa
aliisa@doulasi.fi
040 735 4172

Tiina
tiina.lovepalms@gmail.com
040 507 4878