Synnytysaiheiset webinaarit: Anu Lampinen ‘Vauvan tarjonta ja sen vaikutus synnytykseen’ sekä Hanna-Mari ‘Hami’ Kuikka ‘Raskausajan ergonomia ja päivittäiset liikkeet’


Kätilö Anu Lampinen puhuu to 23.11. klo 17.30-18.30 aiheenaan ‘vauvan tarjonta ja sen vaikutus synnytykseen’ ja to 14.12. klo 15-16 doula ja joogaohjaaja Hanna-Mari ‘Hami’ Kuikan luennoi aiheella ‘raskausajan ergonomia ja päivittäiset liikkeet’

Anu on pitkän linjan kätilö ja ansioitunut akupunktio-terapeutti (TCM). Anun palveluihin voi tutustua Kätilötalon nettisivuilla www.katilotalo.fi. Anun luento sopii odottajille ja synnyttäjille kumppaneineen sekä odottajien ja synnyttäjien kanssa työskenteleville ammattilaisille sekä näihin ammatteihin opiskeleville ja kaikille, joita webinaarin aihe kiinnostaa tai koskettaa jollain tavalla. 

Hami on moniosaaja, joka on mm. kirjoittanut vuonna 2020 ilmestyneen suositun ‘Joogaa raskausaikaan – ihme sisälläsi’. Hamin palvelut löytyvät Hamilan verkkosivuilta osoitteesta www.hamila.fi. Hamin luento sopii odottajille kaikissa raskauden eri vaiheissa, doulille ja doulaopiskelijoille sekä kaikille, joita webinaarin aihe kiinnostaa tai koskettaa jollain tavalla. 

Liput ovat 5 euroa Aktiivinen synnytys ry:n jäsenalennuksella ja normaalihinnalla 15 euroa. Webinaari toteutetaan Zoom-alustalla. Lipun voi ostaa joko live-esitykseen tai tallenteeseen (hinta ei muutu lipputyypistä huolimatta). Live-esityksen zoom-linkki toimitetaan viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä sähköpostitse. Kaikki lipun ostaneet saavat lopulta linkin webinaaritallenteeseen, joka on katseltavissa viikon ajan julkaisun jälkeen. Liput löytyvät Aktiivinen synnytys ry:n verkkokaupasta, verkkokauppaan tästä.

Facebookin puolelta löydät tapahtumat näillä linkeillä, Anu Lampisen tapahtuma: https://fb.me/e/628KunzTs ja Hanna-Mari ‘Hami’ Kuikan tapahtuma: https://fb.me/e/1DGxX3RBl