Synnytyspelkoseminaari 4.2.2023 Helsingissä


Aktiivinen synnytys ry ja Suomen Doulat ry järjestävät yhdessä ensi vuoden helmikuussa Synnytyspelkoseminaarin Kalliolan Setlementtitalolla Helsingissä. Seminaaripäivä on lauantai 4.2.2023 klo 9-17.

Suomi on  maailma parhaita maita synnyttää ja perustaa perhe. Suomessa on turvallista synnyttää, silti yhä useampi pelkää synnytystä. Miksi? Kaipaako järjestelmä muutosta? Miten pelkoa voidaan vähentää? Synnytyspelkoseminaarissa etsitään vastauksia näihin kysymyksiin. 

Seminaarissa kuullaan asiantuntijoita sekä omakohtaisia kokemuksia synnytyspelosta. Seminaaripäivä koostuu yhteisistä osioista sekä eriytetystä ohjelmasta.  Odottajille tai raskautta suunnitteleville tarjolla on sessioita, joissa opitaan ainutlaatuisia työkaluja pelon käsittelyyn. Ammattilaisille suunnitelluissa osuuksissa kuullaan uusinta tutkimusta elektiivisen sektion vallitsevien kokemuksista, sekä opetusta traumatietoisesta synnytyksen hoidosta. Ohjelma sopii hyvin myös muille kuin synnytysalan ammattilaisille tai odottajille ja on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Saat itse päättää kumpaan osioon osallistut.

Early bird -lippujen hinnat ovat: 
60e Aktiivinen synnytys ry tai Suomen Doulat ry:n jäsenet 
50e opiskelija-jäsenet
90e ei-jäsenet

Nämä tarjoushinnat ovat voimassa 15.12.2022 saakka. Sen jälkeen lippujen hinnat nousevat seuraavanlaisiksi 75e/65e/115e. 

Järjestävät yhdistykset pidättävät oikeuden ohjelmiston muutoksiin. Lipun hintaa ei hyvitetä oston jälkeen takaisin, mutta lipun voi myydä eteenpäin (jäsenlippu vain toiselle jäsenelle, opiskelija-jäsen-lippu toiselle opiskelija-jäsenelle). Jäsenyys (joko Aktiivinen synnytys ry:n tai Suomen Doulat ry:n) on oltava maksettuna lipun ostohetkellä. Opiskelijaksi katsotaan täysi-aikainen tutkinto-opiskelija.

Parhaiten pysyt perillä seminaarin kuulumisista seuraamalla Synnytyspelkoseminaarin facebook-tapahtumaa: https://www.facebook.com/events/645518680698979

Lippuja pääset ostamaan Aktiivinen synnytys ry:n verkkokaupasta: https://aktiivinensynnytys.finqukauppa.fi/fi/tuoteryhma/psyliput