Sydänääni-lehti

Sydänääni on Aktiivinen synnytys ry:n jäsenlehti. Lehti ilmestyy vapaaehtoisresurssien puitteissa. Yhdistys ei pysty takaamaan tällä hetkellä, että lehti ilmestyy säännöllisesti joka vuosi. Lehden saavat jäsenet ja sen voi myös ostaa verkkokaupan kautta. Sydänääni on aktiivisen synnytyskulttuurin ääni Suomessa. Verkkokaupan kautta voi ostaa myös aikaisemmin ilmestyneitä Sydänääni-lehtiä.

Sydänääntä tekemään?

Tervetuloa kirjoittamaan, kuvaamaan ja kuvittamaan Sydänääneen! Jos olet kiinnostunut lehden tekemisestä, ota rohkeasti yhteyttä sydanaani@aktiivinensynnytys.fi

Etsimme niin vakituisia kuin freelance-tekijöitäkin. Toivomme monenlaisia näkökulmia ja kirjoittajia!

Mediakortti

Sydänäänessä tavoi­tat laajan joukon aktiivisesta odotuksesta ja synnytykses­tä kiinnostuneita perhei­tä sekä alan ammattilaisia. Saat ilmoituksellesi juu­ri oikean kohderyhmän. Ilmoitushintamme ovat pienyrittäjällekin ystävälli­siä.

Ota yhteyttä, mietitään millainen ilmoitustila olisi sinulle ja yrityksellesi sopivin! ilmoitusmyynti@aktiivinensynnytys.fi

Sydänäänen mediakortti 2020