Sydänääni-lehti

Sydänääni on Aktiivinen synnytys ry:n jäsenlehti, joka ilmestyy tällä hetkellä kolmesti vuodessa. Lehden saavat jäsenet ja sen voi myös ostaa verkkokaupan kautta. Sydänääni on aktiivisen syn­nytyskulttuurin ääni Suo­messa.

Sydänääntä tekemään?

Tervetuloa kirjoittamaan, kuvaamaan ja kuvittamaan Sydänääneen! Jos olet kiinnostunut lehden tekemisestä, ota rohkeasti yhteyttä sydanaani@aktiivinensynnytys.fi

Etsimme niin vakituisia kuin freelance-tekijöitäkin. Toivomme monenlaisia näkökulmia ja kirjoittajia!

Mediakortti

Sydänäänessä tavoi­tat laajan joukon aktiivisesta odotuksesta ja synnytykses­tä kiinnostuneita perhei­tä sekä alan ammattilaisia. Saat ilmoituksellesi juu­ri oikean kohderyhmän. Ilmoitushintamme ovat pienyrittäjällekin ystävälli­siä.

Ota yhteyttä, mietitään millainen ilmoitustila olisi sinulle ja yrityksellesi sopivin! ilmoitusmyynti@aktiivinensynnytys.fi

Sydänäänen mediakortti 2017