Sydänääni-lehti

Sydänääni on Aktiivinen synnytys ry:n laadukas jäsenlehti, joka lähetetään kaksi kertaa vuodessa yhdistyksen jäsenille ja  kannatusjäsenille ja jota voi myös ostaa verkkokaupasta. Sydänääni on aktiivisen synnytyskulttuurin ääni Suomessa sekä terävä yhteiskunnallinen vaikuttaja paremman synnytyskulttuurin puolesta. Sydänäänen päätoimittajana toimii Katri Kiukas.

Sydänääntä tekemään?

Tervetuloa kirjoittamaan, kuvaamaan ja kuvittamaan Sydänääneen! Jos olet kiinnostunut lehden tekemisestä, ota rohkeasti yhteyttä sydanaani@aktiivinensynnytys.fi

Etsimme niin vakituisia kuin freelance-tekijöitäkin. Toivomme monenlaisia näkökulmia ja kirjoittajia!

Mediakortti

Sydänäänessä tavoi­tat laajan joukon aktiivisesta odotuksesta ja synnytykses­tä kiinnostuneita perhei­tä sekä alan ammattilaisia. Saat ilmoituksellesi juu­ri oikean kohderyhmän. Ilmoitushintamme ovat pienyrittäjällekin ystävälli­siä.

Ota yhteyttä, mietitään millainen ilmoitustila olisi sinulle ja yrityksellesi sopivin! ilmoitusmyynti@aktiivinensynnytys.fi

Sydänäänen mediakortti 2022