Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 50 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme. Jos yhdistys julkaisee kuluvan kannatusvuoden aikana Sydänääni-lehden, ilmoittaa yhdistys lehdessä kannatusjäsenten nimet.

Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Kannatusjäsenyyden edut eivät ole saatavissa takautuvasti vaan ovat voimassa siitä lähtien, kun jäsenmaksu maksetaan.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet

Doulapalvelut, imetysohjaus, raskausajan hoidot

Cocofys cocofys.fi

Doula Greta gretarossi.fi

Doula Karo karoliinakuvaja.com

Karoliina Kuvaja, puh. +358 50 343 7518

Kajaani

Doula PaulaElina doulapaulaelina.fi
Paula Sankala

Rovaniemi, Tornio, Kemi ja Lappi

Doula- ja perhepalvelut Hento
Susanne Jalonen, doulaopiskelija vm. 2022-2023
Palveluihini kuuluu mm. doulapalvelut, imetysohjaus, raskausajan hoidot, tenslaite vuokraus sekä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta. Toimin Varsinais- Suomen ja Satakunnan alueella.
Email: hentopalvelut@gmail.com ja puh. 040-4167775

Doulnina
Nina Laakso

Doulasisalla www.doulasisalla.fi
Salla Hakkarainen
Vyöhyketerapeuttista raskaushierontaa ja vauvahierontaa Lempäälässä. Ammattidoulausta Pirkanmaalla sekä n. 2h ajomatkan päässä.

Fensalir  www.fensalir.info
email: salla(at)fensalir.info

Jenni Uusi-Pohjola

Helin hoitohuone helinhoitohuone.fi
email: helinhoitohuone@gmail.com

Katin kosketus
Kati Surakka

Kehotunneterapia
Mari Sipilä

Miiamaija Mäntylä
Kohtuvoima – kosketus ja doulaus
Doulausta, kosketushoitoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia naisen elämään.

Kätilö, terveydenhoitaja Eeva Itkonen https://www.jaga.fi
Omaneuvola ja kätilödoula – jatkuvuutta raskaudesta synnytykseen ja vauva-aikaan. Synnytysvalmennus ja post partum -ryhmät myös netissä. Helsinki & etäpalvelut.

Kätilöpalvelu Käsi Sydämellä kasisydamella.fi

Lapsiarkea Oy
Heidi Ekholm-Talas

Luna Mama / Doula Anu www.luna-mama.com
Doulapalvelut, synnytysvalmennus, imetysohjaus. Vuokraan Tens-laitteita noudolla Helsingin Laajasalosta tai postituksella kaikkialle Suomeen. Toimin Uudenmaan alueella.

Napanuoranen
Piia Jokela-Nuoranen

Neuvola Nuppu neuvolanuppu.fi
Raskausajan palvelut: vyöhyketerapia, kehon tasapaino / Spinning Babies harjoitteet, synnytysvalmennus.

Neuvolan sivutasku
Laura Toivola

Nordic Fit Mama
Riina Laaksonen

Marjo Inari
Olen Tanssinohjaaja, joogaohjaaja, energiahoitaja. Neljän lapsen äiti. Raskaus- ja äitiysliikuntaa olen ohjannut sadoille äideille Helsingissä. Vauva ja vanhempitanssia olen ohjannut vuosia Latin+Baby konseptilla✨Loin keho ja mieli verkkokurssin raskaana oleville odottaessani neljättä lastani kahdeksannella kuulla. Ohjaan kurssilla kaikki liikkeet itse. Kurssi sopii jokaiseen raskauden vaiheeseen💜 Y-tunnus on:3213542-8 Facebook PuraVidaWellness Center IG @marjo_inari / @puravidawellnesscenter2

Osteopaatti Mari Koski www.osteopaattimarikoski.fi
Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen osteopatia, lastenosteopatia,
kielijänteen hoito.

Osteopaatti Paula Saarelma naistenosteopatia.fi

Pinja Rumpunen

Pesäpuun suojassa pesapuunsuojassa.fi
Doula Sanni-Mari
Tarjoan doulapalveluita sairaala- ja kotisynnytyksiin Satakunnan ja Turun alueella. Teen Vanhassa Raumassa suloisessa hoitohuoneessa raskaus- ja synnytykse jälkeistä hierontaa sekä hemmotteluhoitoja. Minulta saa myös vuokrattua Elle TENS-laitetta.

Saara Jämes

Sateenkaarisydän
Suvi Lähteenkorva

Sinta www.sinta.fi
Doulapalvelut, synnytysvalmennus, vyöhyketerapia, TENS, eteerisiä öljyjä. Rovaniemellä ja etänä; sairaala- ja kotisynnytyksiin. Ammattitaidolla ja lempeydellä Sintija Dutka

Studio Hami hamila.fi

Sydänsyli sydansyli.fi
Sirpa Korpiola, doula ja vyöhyketerapeutti. Teen vyöhyketerapiaa aikuisille ja vauvoille. Vauvahierontaa teen myös asiakkaan kotona. Hoidan paljon raskaana olevia ja äitejä, teen Synnytyksen stimulointeja ja synnytystä valmistelevaa hoitoa. Minulta löytyy myös doulapalvelut. Teen myös metamorfista hoitoa ja enkelihoitoja.

Sylin hyvä sylinhyva.fi

Terveys- ja hyvinvointipalvelu Omppupolku omppupolku.fi
Tanja Hakala, Terveydenhoitaja/vyöhyketerapeutti/FLT Ravintovalmentaja. Mukana raskauden kaikissa vaiheissa tukemassa vyöhyketerapian ja ravintovalmennuksen keinoin. Tanja toimii Helsingin alueella.

Synnytyskopla, synnytyskopla.fi
Helena Liuski