Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 60 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme ja yhdistyksen Sydänääni-lehdessä. Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet:

Doula Mai / Kotto Doula mai – tukea synnytykseen ja imetykseen / Kotto – kantovälineisiin erikoistunut vanhempaintarvikeliike, verkkokauppa, vuokraamo ja kohtauspaikka.​

Douline Doula Saija Kiviniemi.

Eepuhti tarjoaa 15 kätilövuoden kokemuksella tukea perheille synnytykseen valmistautuessa sekä synnytyksen jälkeen Pirkanmaalla.

Helmi&Taimi

JL Kaunis Ihminen – Johanna Hakala

Kätilö Emmi Rissanen

Lauran Liike Lauran liike tarjoaa äitiysfysioterapiaa, vauvahieronnan ohjausta sekä kursseja Hämeenlinnan alueella. Lisäksi TENS lainaus.

Neuvola Nuppu Kokonaisvaltaista ja kiireetöntä neuvolapalvelua Sinun hyvinvointisi tueksi: synnytysvalmennus, vyöhyketerapia, SpinningBabies, imetysohjaus.

Perhe-Arte Kokeneiden kätilöidemme kanssa hoituu raskauden seuranta, alkuraskauden uä, 3/4D uä, synnytysvalmennukset, synnytyspelkokeskustelut sekä imetysohjaus.

SateenkaariSydän

Sylin hyvä Rentoutta odotukseen – Parempia synnytyskokemuksia – Voimaa vanhemmuuteen. Synnytysvalmennus- ja kätilön yksilöpalvelut kokonaisvaltaisesti.

Tmi Anna Multanen Doulapalvelut Etelä-Suomessa, homeopatia, laitevuokraus.

Viekku Doulapalvelua, seksuaalikasvatusta, TENS- ja kantovälinevuokrausta sekä naisten ryhmiä pääkaupunkiseudulla.