Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 60 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme ja yhdistyksen Sydänääni-lehdessä. Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet:

Doula Mai / Kotto – Tuuli Puolimatka Doula mai – tukea synnytykseen ja imetykseen / Kotto – kantovälineisiin erikoistunut vanhempaintarvikeliike, verkkokauppa, vuokraamo ja kohtauspaikka.​

Douline – doula Saija Kiviniemi

Eepuhti – Eeva-Liisa Hotakainen tarjoaa 15 kätilövuoden kokemuksella tukea perheille synnytykseen valmistautuessa sekä synnytyksen jälkeen Pirkanmaalla.

Helmi&Taimi – Silja Sjölund

Hoivallus – Jenna Moisala

JL Kaunis Ihminen – Johanna Hakala

Kolmen sydämen kätilö – Krista Katainen

Kuplassa – Synnytyskolpa – Heidi Markkinen

Käpylän kätilö – Enni Huisman

Kätilö Emmi Niemi

Kätilö, Kädet ja Sydän – Johanna Honkanen

Labyrinth Doula – Alessandra Sarelin

Lauran Liike – Laura Termonen Lauran liike tarjoaa äitiysfysioterapiaa, vauvahieronnan ohjausta sekä kursseja Hämeenlinnan alueella. Lisäksi TENS lainaus.

Linda-Maria Sileoni-Tervo

Neuvola Nuppu – Laura Merivirta Kokonaisvaltaista ja kiireetöntä neuvolapalvelua Sinun hyvinvointisi tueksi: synnytysvalmennus, vyöhyketerapia, SpinningBabies, imetysohjaus.

Perhe-Arte Kokeneiden kätilöidemme kanssa hoituu raskauden seuranta, alkuraskauden uä, 3/4D uä, synnytysvalmennukset, synnytyspelkokeskustelut sekä imetysohjaus.

SateenkaariSydän – Suvi Lähteenkorva

Saija Luontama

Suomen Doulat ry

SydänSyli – Sirpa Korpiola Vyöhyketerapiaa, vauvahierontaa ja doulapalvelut.

Sylin hyvä – Tuisku Koskela Rentoutta odotukseen – Parempia synnytyskokemuksia: Lempeä syntymä – synnytysvalmennukset ja rentoutuspalvelut 100 % tyytyväisyystakuulla. Kätilö-hypnosynnytysvalmentaja-rentoutusohjaaja Tuisku Koskela tukenasi Oulussa ja etänä.

Tmi Anna Multanen Doulapalvelut Etelä-Suomessa, homeopatia, laitevuokraus.

TunneKukka – Heidi Tervo

Viekku – Anna-Riitta Kässi Doulapalvelua, seksuaalikasvatusta, TENS- ja kantovälinevuokrausta sekä naisten ryhmiä pääkaupunkiseudulla.

YogaHenna – Henna Jansson Yogahenna tarjoaa raskaus- sekä äitiysajan joogakursseja helsingissä.  Kurssit ovat erinomainen tapa valmistua synnytykseen.