Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 60 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme ja yhdistyksen Sydänääni-lehdessä. Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet:

Doula Mai / Kotto Doula mai – tukea synnytykseen ja imetykseen / Kotto – kantovälineisiin erikoistunut vanhempaintarvikeliike, verkkokauppa, vuokraamo ja kohtauspaikka.​

Douline Doula Saija Kiviniemi.

Eepuhti tarjoaa 15 kätilövuoden kokemuksella tukea perheille synnytykseen valmistautuessa sekä synnytyksen jälkeen Pirkanmaalla.

Helmi&Taimi

Hoivallus – Jenna Moisala

JL Kaunis Ihminen – Johanna Hakala

Käpylän kätilö – Enni Huisman

Kätilö Emmi Rissanen

Labyrinth Doula

Lauran Liike Lauran liike tarjoaa äitiysfysioterapiaa, vauvahieronnan ohjausta sekä kursseja Hämeenlinnan alueella. Lisäksi TENS lainaus.

Linda-Maria Sileoni-Tervo

Neuvola Nuppu Kokonaisvaltaista ja kiireetöntä neuvolapalvelua Sinun hyvinvointisi tueksi: synnytysvalmennus, vyöhyketerapia, SpinningBabies, imetysohjaus.

Perhe-Arte Kokeneiden kätilöidemme kanssa hoituu raskauden seuranta, alkuraskauden uä, 3/4D uä, synnytysvalmennukset, synnytyspelkokeskustelut sekä imetysohjaus.

SateenkaariSydän

Saija Luontama

SydänSyli Vyöhyketerapiaa, vauvahierontaa ja doulapalvelut.

Sylin hyvä Rentoutta odotukseen – Parempia synnytyskokemuksia: Lempeä syntymä – synnytysvalmennukset ja rentoutuspalvelut 100 % tyytyväisyystakuulla. Kätilö-hypnosynnytysvalmentaja-rentoutusohjaaja Tuisku Koskela tukenasi Oulussa ja etänä.

Tmi Anna Multanen Doulapalvelut Etelä-Suomessa, homeopatia, laitevuokraus.

TunneKukka – Heidi Tervo

Viekku Doulapalvelua, seksuaalikasvatusta, TENS- ja kantovälinevuokrausta sekä naisten ryhmiä pääkaupunkiseudulla.

YogaHenna / Henna Jansson Yogahenna tarjoaa raskaus- sekä äitiysajan joogakursseja helsingissä.  Kurssit ovat erinomainen tapa valmistua synnytykseen.