Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voit liittyä yhdistyksemme verkkokaupan kautta. Vuosimaksu kannatusjäsenelle on 60 euroa. Kannatusjäsenen tiedot ilmoitamme verkkosivuillamme ja yhdistyksen Sydänääni-lehdessä. Kannatusjäsen saa linkin omille kotisivuilleen ja max. 160 merkin kuvauksen yhdistyksemme verkkosivuille. Kannatusjäseneksi voit liittyä verkkokaupassamme.

Kannatusjäsenyyden edut eivät ole saatavissa takautuvasti vaan ovat voimassa siitä lähtien, kun jäsenmaksu maksetaan.

Aktiivinen synnytys ry:n kannatusjäsenet:

Labyrinth Doula labyrinthdoula.com
tmi Anna Multanen doula-anna.com – Sertifioitu doula, hypnosynnytysvalmentaja, homeopaatti alueella Satakunta, Varsinais-Suomi, Uusimaa. Ihana synnytys -valmennukset.
Viekku viekku.fi
Käpylän kätilö facebook.com/doulakatiloenni
Kuplassa / Synnytyskopla synnytyskopla.fi
Tmi Henna Pirhonen /Synnytyskopla www.synnytyskopla.fi
Juurakon Voima juurakonvoima.com
Hannan haikarakuvaukset /Studio
Verstas Oy studioverstas.fi
Studio Hami hamila.fi
TunneKukka tunnekukka.fi – Olen Heidi Tervo, kätilö, vyöhyketerapeutti ja mindfulnessohjaaja Oulun seudulla. Teen kokonaisvaltaista hoitoa raskaana olevien hyväksi.
tmi Jenna Moisala hoivallus.fi
Kätilö- ja perhepalvelu Nyytti
JL Kaunis ihminen kaunisihminen.net
Kätilö, kädet ja sydän kotiinkotilo.fi – holistinen kätilötyö, doulaus,
kotisynnytykset, kätilön vastaanotot ja koulutukset
Nuppunen nuppunen.com
 Suomen doulat ry suomendoulat.fi
Kolmen sydämen kätilö katiloporvoo.fi
Neuvola Nuppu neuvolanuppu.fi
 Lauran liike lauranliike.fi – Äitiysfysioterapeutti Laura toimii Hämeenlinnan alueella. Palveluistani löydät yksilöfysioterapiaa äideille ja vauvoille. Kurssivalikoimastani löytyy erikseen KAUNIS ÄITI kurssit odottaville että synnyttäneille äideille sekä KANTAVA KOSKETUS vauvahierontakurssi koko perheelle. Kauttani saat myös TENS-laitteen lainaan.
Linda-Maria Sileoni-Tervo
Fysio Kellis (OlennainenFysio) fysiokellis.fi
Perhe-Arte perhe-arte.fi – Perhe-Artella sinua ja perhettäsi hoitavat lämmöllä kokeneet kätilöt. Palveluihimme kuuluvat mm. raskauden seuranta, ultraäänet, synnytyspelkokeskustelut, synnytysvalmennukset ja imetysohjaus. Palvelemme Lahdessa ja Helsingissä.
Maria Nordin vaipatonvauva.fi – Vaipaton vauva -verkkovalmennus
 Doules doules.fi – Doulesin tavoite on auttaa sinua saavuttamaan parempi alku perheellesi. Doulesin palvelut tarjoavat sinulle tietoa, tukea ja turvaa odotusaikana, synnytyksessä sekä synnytyksen jälkeen.
Osteopaatti Paula Saarelma naistenosteopatia.fi
Douline douline.fi
Saija Luontama
Tmi Rinnalla rinnalla.fi
Helmi & Taimi helmijataimi.fi
Sydänsyli sydansyli.fi – Sirpa Korpiola, doula ja vyöhyketerapeutti. Teen vyöhyketerapiaa aikuisille ja vauvoille. Vauvahierontaa teen myös asiakkaan kotona. Hoidan paljon raskaana olevia ja äitejä, teen Synnytyksen stimulointeja ja synnytystä valmistelevaa hoitoa. Minulta löytyy myös doulapalvelut. Teen myös metamorfista hoitoa ja enkelihoitoja.
Sylin hyvä sylinhyva.fi
Kotto / Doula mai doulamai.fi