Raskaus-, synnytys- ja synnytyksen jälkeisiä –palveluita muualla


Aktiivinen synntys ry haluaa tukea perheitä lyötämään jokaisen omiin tarpeisiin sopivia  raskaus-, synnytys- ja synnytyksen jälkeisiä –palveluita ja tukea samalla synnytyskulttuurin edistämistä Suomessa.

Alla lista palveluntarjoajista, jotka tukevat yhdistyksemme toimintaa kannatusjäsenyyden tai yhdistyksen jäsenyyden kautta. Aktiivinen synnytys ry ei ole kyseisten palveluiden tuottaja.

Jos et löydä lähialueesi raskaus ja synnytyspalveluita, voit kysellä vinkkejä ja suosituksia esimerkiksi yhdistysemme ylläpitämän facebook-ryhmän kautta.

 

Kannatusjäsenet

Labyrinth Doula labyrinthdoula.com
 
tmi Anna Multanen doula-anna.com – Sertifioitu doula, hypnosynnytysvalmentaja, homeopaatti alueella Satakunta, Varsinais-Suomi, Uusimaa. Ihana synnytys -valmennukset.
 
Viekku viekku.fi
 
Käpylän kätilö facebook.com/doulakatiloenni
 
Kuplassa / Synnytyskopla synnytyskopla.fi
 
Tmi Henna Pirhonen /Synnytyskopla www.synnytyskopla.fi
 
Juurakon Voima juurakonvoima.com
 
Hannan haikarakuvaukset /Studio
Verstas Oy studioverstas.fi
 
Studio Hami hamila.fi
 
TunneKukka tunnekukka.fi – Olen Heidi Tervo, kätilö, vyöhyketerapeutti ja mindfulnessohjaaja Oulun seudulla. Teen kokonaisvaltaista hoitoa raskaana olevien hyväksi. 
 
 
tmi Jenna Moisala hoivallus.fi
 
Kätilö- ja perhepalvelu Nyytti
 
JL Kaunis ihminen kaunisihminen.net
 
Kätilö, kädet ja sydän kotiinkotilo.fi – holistinen kätilötyö, doulaus,
kotisynnytykset, kätilön vastaanotot ja koulutukset
 
Nuppunen nuppunen.com
 
Suomen doulat ry suomendoulat.fi
 
Kolmen sydämen kätilö katiloporvoo.fi
 
Neuvola Nuppu neuvolanuppu.fi
 
Lauran liike lauranliike.fi – Äitiysfysioterapeutti Laura toimii Hämeenlinnan alueella. Palveluistani löydät yksilöfysioterapiaa äideille ja vauvoille. Kurssivalikoimastani löytyy erikseen KAUNIS ÄITI kurssit odottaville että synnyttäneille äideille sekä KANTAVA KOSKETUS vauvahierontakurssi koko perheelle. Kauttani saat myös TENS-laitteen lainaan. 
 
Linda-Maria Sileoni-Tervo
 
Fysio Kellis (OlennainenFysio) fysiokellis.fi
 
Perhe-Arte perhe-arte.fi – Perhe-Artella sinua ja perhettäsi hoitavat lämmöllä kokeneet kätilöt. Palveluihimme kuuluvat mm raskauden seuranta, ultraäänet, synnytyspelkokeskustelut, synnytysvalmennukset ja imetysohjaus. Palvelemme Lahdessa ja Helsingissä.
 
Maria Nordin vaipatonvauva.fi – Vaipaton vauva -verkkovalmennus 
 
Doules doules.fi – Doulesin tavoite on auttaa sinua saavuttamaan parempi alku perheellesi. Doulesin palvelut tarjoavat sinulle tietoa, tukea ja turvaa odotusaikana, synnytyksessä sekä synnytyksen jälkeen.
 
Osteopaatti Paula Saarelma naistenosteopatia.fi
 
Douline douline.fi
 
Saija Luontama
 
Tmi Rinnalla rinnalla.fi 
 
Helmi & Taimi helmijataimi.fi
 
Sydänsyli sydansyli.fi – Sirpa Korpiola, doula ja vyöhyketerapeutti. Teen vyöhyketerapiaa aikuisille ja vauvoille. Vauvahierontaa teen myös asiakkaan kotona. Hoidan paljon raskaana olevia ja äitejä, teen Synnytyksen stimulointeja ja synnytystä valmistelevaa hoitoa. Minulta löytyy myös doulapalvelut. Teen myös metamorfista hoitoa ja enkelihoitoja.
 
Sylin hyvä sylinhyva.fi
 
Kotto / Doula mai doulamai.fi
 
Lapsiarkea Media Lapsennimi.com

Napanuoranen Oy synnytyssyli.fi

Muut palveluntarjoajat