Rovaniemi


Avoimiin vertaistukeen perustaviin keskusteluiltoihin olet tervetullut keskustelemaan tai vain kuuntelemaan. Voit olla raskaana, synnyttänyt tai muuten kiinnostunut aiheista. Tuo mukanasi kumppani tai tukihenkilö sekä tarvittaessa myös lapset.

Illat pidetään kuukauden 3. torstai klo 17-19 MLL:n Perhetoimintakeskuksen tiloissa (os. Pirkkakatu 2, Rovaniemi).

Syksyn iltojen päivämäärät ja aiheet ovat seuraavat:

17.8 Aktiivinen synnytys vaihe vaiheelta. Avautumis- ja ponnistusvaiheen asennot.

21.9 Fyysinen valmistautuminen synnytykseen ja synnytyksestä palautuminen. Alustajana äitiysfysioterapeutti Liisa Kinnunen.

19.10 Synnytyskertomukset – tule kertomaan oma tarinasi ja/tai kuuntelemaan toisten tarinoita.

16.11 Raskaus, synnytys ja vauvat. Vyöhyketerapia sopii kaikkeen niistä. Alustajina kehotunneterapeutit Tiina Rissanen ja Päivikki Laivamaa.

Keskusteluilta on maksuton. Paikallistoimintaa voi tukea pienellä maksulla. Paikalla voi myös ostaa yhdistyksen Sydänääni-lehdet (5-8€/kpl) ja yhdistyksen kannatustuotteita esim. Synnytyssuklaata.

Aktiivinen synnytys ry on valtakunnallinen verkosto, joka edistää perhelähtöistä synnytyskulttuuria. Yhdistys tarjoaa monipuolista tietoa liittyen odotukseen ja synnytykseen ja tukee yksilöä löytämään oman tapansa olla raskaana.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme, sillä yhdistys on kaikenlaisia synnyttäjiä varten.

Lisää tietoa: Sintija Dutka puh. 040 571 0606, sintija.dutka@gmail.com
Aktiivinen synnytys ry:n paikallistoiminnan vetäjä Rovaniemellä, synnytys doula, synnytystanssi vetäjä, synnytysvalmentajan koulutuksessa