Helsinki


Aika ja paikka:

klo 18-20
Tullinpuomin leikkipuisto
Mannerheimintie 81, Helsinki

Helsingin keskustelu-illat siirtyvät Helsingin Tullinpuomin leikkipuiston tiloihin Mannerheimintie 81. Aivan leikkipuiston läheisyyteen ei voi parkkeerata autoa, lähin parkkipaikka Steinerkoululla Lehtikuusentiellä. 
Ensi keväänä keskustelu-iltoja pidetään tuttujen ja suosittujen aiheiden ympärillä! uutena kokeiluna on kotisynnytysillat, joita tullaan pitämän joka toinen kerta. Aktiivisen synnyttämisen ja kotisynnytys iltojen ideana on jakaa kokemuksia ja tietoa aihealueisiin liittyen, mutta ei ole illoissa myöskään tavatonta keskustelun edetessä eksyessä muille aktiivisen synnytyksen aihealueiden piiriin. Kotisynnytys iltoja tulee vetämään pääsääntöisesti kotisynnytyskätilö Ria Malva. Muina vetäjinä jatkaa doula Sirpa Korpiola sekä kätilö Linda SIleoni-Tervo. Keskusteluillat pidetään jokainen kerta kello 18-20. Oviraha 2 euroa sisältäen teetä ja pientä purtavaa. Puolisot ja tukihenkilöt enemmän kuin tervetulleita mukaan iltoihin!

 

Keskusteluiltojen teemat kevät 2019:

16.1 Keskustelun aiheena synnytykseen valmistautuminen. Miten itse valmistauduin tai valmistaudun synnytykseen? 
13.2 Keskutelun aiheena kotisynnytykset
20.3 Keskustelun aiheena fysiologisen synnytyksen kulku ja sen tukeminen, yleensä sivutaan myös lääkkeettömiä kivunlievitysmenetelmiä. 
15.4 Keskustelun aiheena kotisynnytykset
8.5 Keskustelun aiheena synnytyskokemukset/tarinat, tarkoituksena on jakaa positiivisia tarinoita tai positiivisia puolia synnytyksestä 
6.6 Kotisynnytys piknikki, joka järjestetään kansainvälisenä kotisynnytyspäivänä leikkipuisto Linjan ulkotiloissa kello 16 alkaen kutsuu yhteen piknikin merkeissä kotisynnytystä suunnittelevia perheitä, kotona synnyttäneitä ja kotisynnytys ammattilaisia. Aktiivinen synnytys tarjoaa kevyttä piknik-evästä! Leikkipuistonsisätiloista pienipääty huone WC-tiloineen on piknikille osallituvien käytössä kello 18:30 asti. 

Yhteystiedot:

Facebook

Linda-Maria Sileoni-Tervo
mamalmst@gmail.com
0503563296