Paikallistoiminta


Aktiivinen synnytys ry järjestää vertaistuellisia keskusteluiltoja useilla eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Keskusteluillat ovat maksuttomia ja avoimia odottajille (ensi- ja uudelleen synnyttäjät), heidän kumppaneilleen, synnytysalalla työskenteleville ja muille aiheesta kiinnostuneille. Osallistuminen paikallistoimintaan ei vaadi yhdistyksen jäsenyyttä. Tarkemmat ajat, paikat ja aiheet löydät kunkin paikkakunnan omalta sivulta (linkit alempana tällä sivulla). Jokaisella paikkakunnalla on oma facebook-sivu, jonka ajankohtaista tiedotusta kannattaa myös seurata.

Paikallistoiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan -periaatteita. Löydät ne täältä. Jos koet, että toiminnassamme ei ole noudatettu turvallisemman tilan -periaatteita voit olla yhteydessä yhdenvertaisuusvastaavaamme osoitteessa: yhdenvertaisuus@aktiivinensynnytys.fi.

Etkö löytänyt paikkakunnaltasi keskusteluiltoja? Haluaisitko aloittaa iltojen vertaistuellisen ohjaamisen? Ota yhteyttä osoitteeseen: paikallistoiminta@aktiivinensynnytys.fi.

Paikallistoimintaa järjestetään tällä hetkellä näillä paikkakunnilla:

Koronaohjeistuksesta:

Alla oleva ohjeistus on Valtioneuvoston sivuilta osoitteesta:

https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta/rajoitukset-ja-suositukset

“Rajoitukset ja suositukset koronaepidemian aikana

Koronarajoituksista on luovuttu. Tartuntatautilain mukaiset, esimerkiksi tapahtumia, asiakastiloja ja ravintoloita koskeneet väliaikaiset velvoitteet ovat päättyneet 30.6.2022. Epidemiatilanne voi kuitenkin muuttua, ja viranomaiset varautuvat siihen. Myös omalla toiminnallaan voi ehkäistä koronaviruksen leviämistä.

Vaikka rajoituksista on luovuttu, hyvä perusohje on silti voimassa: älä tule paikalle sairaana – noudata hyvää käsihygieniaa – anna muille tilaa saapumis- ja lähtötilanteissa. Keskusteluilloissa on tarjolla käsidesiä.